fbpx

SYSTEM-FUNKTIONER

Gør livet nemmere for dig selv og dine klienter med Propiu

Propiu består af en webversion til dig og en app til dine kunder.

Med Propiu kan du samle hele din forretning i en software, og du kan sende materiale til, og kommunikere med dine kunder gennem vores klient app.

Det er nemt, det er overskueligt og det giver dig ro i maven.

Vi vil gøre det nemt for vores kunder at gøre deres kunder glade.

At kunne hjælpe dig med at skabe bedre forløb med dine klienter er altafgørende for os.
Læs hvad vores kunder siger her.

“Jeg elsker Propiu. Det er et super fedt system for både mig og mine klienter. Det er brugervenligt og nem at finde rundt i.

Jeg bruger rigtig meget kost- og træningsdelen, og det spiller bare. Derudover giver Propiu mig mulighed for at følge mine klienters fremgang på en god og overskuelig måde.

Jeg kan kun anbefale Propiu – og i lige så høj grad dem der står bag. Der leveres super service, hvilket også betyder meget for mig.”

Lotte Andersen
– Vægttabs coach

Skab gode klientforløb med Propiu – og vælg Propiu,
hvis du gerne vil:

– Tilbyde personliggjorte og skræddersyede klientforløb

-Følge dine klienters fremgang og give løbende feedback herpå

– Have overblik over, og ro i maven omkring din forretning

Smart klientapp

Giv dine klienter adgang til dit forløb i vores klient app. Når I er forbundet der, så modtager klienten alt fra dig et sted, og I er nemt tilgængelig overfor hinanden under forløbet.

Dokumentdeling

Upload alle relevante dokumenter i Propiu og tildel relevante dokumenter til dine klienter, så både du og dine klienter nemt kan finde det materiale I arbejder med.

To do lister

Hold styr på dine aftaler og opgaver med vores to do lister til dig og dine medarbejdere. Opret opgaver, sæt tidspunkt de skal færdiggøres og tildel dem til den skal lave opgaven. Propiu understøtter også gentagelser på de opgaver der skal udføres hver uge.

Vil du i gang med at skabe struktur og
overblik over din forretning nu?

Klientmålsætninger

Sørg for at have dette rette fokus på forløbet med dine klienter. Med vores klientmålsætninger kan både du og dine klienter følge med i fremgangen undervejs i forløbet, og dermed sikrer du, at klienten hele tiden er på rette spor.

Spørgeskemaer

Slut med standardiserede og ligegyldige spørgsmål. Skræddersy dine egne spørgeskemaer, så de passer til enhver klient og ethvert forløb.

Statusopdateringer

Få løbende – og relevant – feedback for dine klienter under jeres forløb. Byg selv dine skemaer for statusopdateringer og vælg selv hvor ofte dine klienter skal give feedback til dig. Du kan sammenligne klienternes opdateringer op mod hinanden og tydeligt se hvis der er noget som ikke kører som det skal.

Kalenderstyring

Se din egen og alle ansattes kalendere et sted. Synkroniser med din egen kalender, så du har overblikket over alle dagens aftaler.

Booking

Gør det nemt for dine klienter selv at booke tid direkte i din kalender.

Vores andre funktioner

I Propiu er alt samlet ét sted. Du kan du holde styr på dine aftaler og dine klienters træningsprogrammer, kostplaner og fremskridt. Du kan gøre din arbejdsdag nemmere og mere struktureret.

Opskrifter og kostplaner

Opbyg opskrifter. Saml dem evt. til kostplaner. Send det til dine klienter. Nemt og overskueligt kost modul med enkelte inspirations-opskrifter til fri afbenyttelse.

Fakturering

Modtag betaling gennem Propiu. Del den op i rater hvis du ønsker. Når du tildeler ydelser gennem Propiu kan du nemt tage mod betaling samtidig.

Automatiserede udsendelser

Automatiser alt lige fra udsendelse af kursusmateriale, diverse indhold i dine forløb mm. i vores planlagte forløb. Så sikrer du dig, at alting sendes ud til tiden, og du kan bruge tiden på dine klienter i stedet.

Lækkert dashboard

Hold overblikket over din forretning og dine klienter på vores flotte og overskuelige dashboard. Det giver dig ro i maven at vide, at du har overblikket.

Træningsprogrammer

Med vores store øvelsesdatabase kan du bygge træningsprogrammer af enhver art. Du kan også tilføje egne øvelser med eget video eller billedmateriale, hvis du gerne selv vil være afsender på dine træningsprogrammer.

Klientoversigt og klient dashboards

Saml alle dine kunder et sted og hav overblikket over jeres forløb på vores smarte klientdashboard, som du kan designe som du vil…

Kommunikation

Slip for kommunikation på alverdens platforme. Med vores smarte chatsystem kan du skrive, sende video og lydfiler, lave gruppebeskeder, planlægge udsendelse af beskeder – og meget mere.

Mangler vi noget?

Eller kan vi optimere noget af det eksisterende?
Send meget gerne input til optimering af vores system til: info@propiu.com