fbpx

Om Propiu

Propiu er inspireret af det latinske “Propius” som betyder “tættere” eller “nærved”. Og det er lige netop det, der er essensen i vores arbejde…: 

“At skabe et uforstyrret sted, hvor vores brugere og deres klienter får et endnu tættere og mere personligt samarbejde, og derigennem opnår de bedste resultater i deres forløb.”

Hvad er Propiu?

Propiu er en dansk udviklet software, der hjælper dig som f.eks. er kvalitetsbevidst terapeut, coach, behandler, online underviser eller personlig træner med at:

Gøre din (og din klients) tid
mere effektiv

Højne engagementet og
commitment hos dine klienter

Skabe den vigtige, personlige
human2human følelse, der er
essentiel når vi køber
individuelle ydelser, der
hjælper os med at vokse som
mennesker

Samle alt et sted & skabe
overblik 

Alle de basale ting lige fra
booking til udsendelse af
spørgeskemaer 

Og meget, meget mere….

Propiu består af...

Propiu består af en webversion til dig, og en app til dine klienter. På denne måde kan I samle al jeres kommunikation, materiale og andet et sted, og du kan følge med i dine klienters fremgang og aktuel status. Nemt, bekvemt og overskueligt.

Hvem står bag?

Bag Propiu står vi, de to stiftere, Allan Friis og Brian Nielsen.

Vi har tidligere udviklet et system kun til personlige og online trænere. Det hedder FlowFit. 
Nu har vi samlet alt det bedste fra FlowFit + en masse andet lækkert til Propiu, hvor du har mulighed for at skræddersy dit indhold og dermed dine forløb i langt højere grad end man kunne i FlowFit. 

Brians baggrund er i fitnessmiljøet, hvor han har arbejdet som træner siden 2010. Allan har også arbejdet lidt med fysisk træning, og er uddannet mastercoach med indsigt i hvordan coaches arbejder. 

Vi var naturligvis ikke kommet nogen vegne uden et super stærkt team, som har hjulpet os med at føre vores idéer, og jer kunders feedback, ud i livet. Du kan møde hele vores team her

Allan Friis

Direktør

Brian V. Nielsen

Partner

Hvorfor har vi lavet Propiu?

Med Propiu har vi samlet alt det bedste vi lærte fra vores tid med FlowFit og mere til. Vi har først og fremmest fokus på at skabe det, som vi kalder “det gode klientforløb”. 
Det kan du gennem Propiu ved at skræddersy indholdet til lige netop den type forløb du kører. 
Og så vil vi gøre det nemt og overskueligt at drive din forretning ved at samle alt et sted. 

Vi vil altså være mere end det klassiske bookingsystem. 
Hos os kan du løbende følge din klients fremgang via spørgeskemaer du selv bygger, via målsætninger du selv sætter på jeres forløb – osv. osv. osv. 
Du kan læse mere om hvad Propiu kan her.

Hvad drømmer vi om? 

Med Propiu drømmer vi om at skabe den foretrukne software til alle, der arbejder med klientforløb. 
Vi vil gøre det med fokus på “det gode klientforløb”, så klienterne føler sig set og hørt undervejs i jeres forløb, og vi vil gøre det så nemt, så brugervenligt og så overskueligt for dig at kunne yde en god service til dine klienter og samtidig give dig ro i maven med vished om, at du har overblikket over din forretning og dine klienter. 

Kan du sige “ja” til en eller flere af disse, så er Propiu formentlig noget for dig:

Du lever af at formidle din viden og/eller kunnen videre til mennesker, som ønsker at arbejde med deres mentale eller fysiske form

Du værdsætter det personlige og kvalitetsbevidste samarbejde, og du finder det vigtigt at skabe det trygge rum, hvad end du arbejder fysisk eller online med dine klienter

Du finder det vigtigt at det er din klient, der er i højsædet, og du ved at det du kan, gør en særlig forskel i din klients liv.

Du har individuelle forløb og/eller gruppeforløb, men har behov for nemt at tilpasse dine forløb så det hele tiden er den enkelte deltager, der er i fokus

Er det nu, du vil gøre den store forskel for dine klienter og for din forretning?

Udfyld kontaktformularen og bestil en helt uforpligtende snak med os om platformen. Du kan, ud over at få svar  på dine spørgsmål, også få en demonstration af Propiu  universet, mens vi sidder sammen. Vi låner ca 30 min  af din tid.