fbpx

Det siger vores kunder

Vi yder hver dag vores ypperste for, at du kan lykkes med din forretning. Herunder kan du læse hvad vores kunder synes om Propiu – vores software og vores service.

Min professionelle sparringspartner

“Propiu er hurtigt blevet min professionelle sparringspartner, hvor jeg har den direkte og personlige kontakt til mine klienter. På Propio kan jeg nemt lave tilpassede og personlige forløb for mine kunder. 

Særligt vigtigt er det, at jeg kan skræddersy alt, lige fra kostplaner til træningsprogrammer, så mine klienter får nøjagtigt det, som er vigtigt for ham eller hende.

App’en er alfa omega for den personlige kontakt med mine klienter, da den smarte og effektive chatfunktion giver endnu et personligt touch til onlineforløbene.
Og så værdsætter jeg virkelig den hurtige, danske kundeservice fra Propiu’s team.

Jeg vil anbefale Propiu til alle der arbejder med personlige klientforløb, og som gerne vil skabe endnu mere værdi for deres kunder.”

Lasse Grods
– Personlig træner hos Grodsfit

Brugervenligt og nemt at finde rundt i

“Jeg elsker Propiu. Det er et super fedt system for både mig og mine klienter. Det er brugervenligt og nemt at finde rundt i.

Jeg bruger rigtig meget kost- og træningsdelen, og det spiller bare. Derudover giver Propiu mig mulighed for at følge mine klienters fremgang på en god og overskuelig måde.

Jeg kan kun anbefale Propiu – og i lige så høj grad dem der står bag. Der leveres super service, hvilket også betyder meget for mig.”

Lotte Andersen
– Vægttabs coach

“Jeg er kompe fan! FlowFit har gjort min virksomhed til den bedste udgave af sig selv. Jeg sotter en stor cere i mit arbejde, og det hjcelper FlowFit mig med at udfore.”

Lasse Grods
– Personlig traner hos Grodsfit

”FlowFit har gjort mit arbejde med klienter meget nemmere, da alt foregår inde på en side. Det er let og ligetil at lave både kost- og træningsprogrammer, og smart at der er tilkoblet videoer til hver øvelse. Kost- og træningsprogrammer er koblet op på hver enkelt klient, hvilket gør det nemt og hurtigt at foretage ændringer i planerne. Det er super nemt at klienterne laver deres opdatering direkte på siden, hvor jeg kan gå ind og læse den. Ligeledes foregår al kommunikation også her – igen gør det bare arbejdet meget nemmere. Jeg har også fået rigtig god respons fra mine klienter, som alle synes det er super fedt, at de kan se deres fremgang på siden, samt starte træningspas direkte på telefonen, som guider dem igennem træningen. Samlet set anbefaler jeg i den grad FlowFit til andre!”

Klaus Ladegaard
– Personlig træner hos Grodsfit

Nysgerrig om Propiu
også er noget for dig?

Kontakt os for en demo nu, så giver vi en guidet tur i vores system.